Meisje ontdekt dat relatie waarvan ze dacht dat hij 7 jaar geleden stierf, nog in leven is

relatie

Een meisje heeft een bizar verhaal gedeeld op haar TikTok over een verontrustend dating verhaal uit haar tienerjaren. Toen ze nog maar 14 jaar oud was ontmoette ze een jongen met wie ze al gauw een relatie kreeg. Hij woonde in New York, waardoor daten op lange afstand moeilijk was. Het jonge koppel besloot een poging te wagen om het te laten werken.

Lange-afstandsrelatie

Na zes maanden belandde het stel in een grote ruzie (wat wel vaker gebeurd bij koppels in een tiener relatie). Vervolgens had het stel 3 dagen geen contact. Niks bijzonders, zou je denken. Er gebeurde echter iets wat een groot litteken bij haar achter zou laten.

Het meisje, die nu 20 jaar oud is, zei hierover: Het bleek dat hij in het ziekenhuis lag, want hij was neergestoken. Hij raakte in coma en op een dag kreeg ik een telefoontje dat hij was overleden. Dat was zes / zeven jaar geleden. Maar dingen namen een bizarre wending toen hij een paar dagen geleden een foto plaatste met zijn nieuwe liefde.

@k.jewel5

I wish I was lying.. ##onlyme ##fyp ##mylife ##idkanymore ##men ##truestory ##2021 ##why

♬ my audio yellow – 𝒷♡

In een vervolg video onthulde het meisje dat ze had gehuild nadat ze haar ex-vriendje en zijn nieuwe liefde had gezien, en merkte op dat ze er ‘zo gelukkig’ samen uitzagen. Ze gaf toe dat haar verdriet sindsdien ‘elke relatie’ had beïnvloed, en besloot contact met hem op te nemen om antwoorden te krijgen door te schrijven:

Ik heb je verhaal gezien. Antwoord alstublieft. Ik heb zeven jaar van je gehouden. Dave, geef me antwoord.

@k.jewel5

how he responded… ##storytime ##lies ##heartbroken💔 ##viral ##TikTokGGT ##originalsound ##idkanymore ##fypsounds ##fypシ ##mylife ##truestory ##why

♬ original sound – creepy slowed audios

Helaas heeft de voormalige vriend haar tot dusver ‘genegeerd’ en op het moment van schrijven niet geprobeerd zijn kant van het verhaal te vertellen. Ook heeft hij geen uitleg gegeven over waarom hij zijn dood in scène heeft gezet.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven