Rel in medialand – Lil Kleine schijnt vaste gast te zijn in exclusief bordeel

Een nieuwe dag, een nieuwe rel rondom rapper Lil Kleine. Op het moment van schrijven wordt op meerere kanalen gespeculeerd over het feit dat de rapper vaste gast zou zijn in een bordeel in Laren.

Breuk

De breuk tussen Jorik en Jaime houdt de gemoederen al een tijdje bezig. Begin dir jaar bracht de rapper nog twee dagen in een Spaanse cel door toen hij zijn vriendin in elkaar had geslagen op het Spaanse eiland Ibiza. Jaime reageerde hier afgelopen week voor het eerst op in LINDA:

“Op het moment zijn Jorik en ik on a break. Hij heeft een plekje in Amsterdam. Voor zover ik voor hem kan spreken werkt hij er hard aan betere versie van zichzelf te wonen. Ik woon met zoon Lio op Ibiza. Er moest natuurlijk iets wezenlijks veranderen tussen Jorik aan mij en dat gaat in vlagen.”

Geheime Tip

Maar nu lijken de roddels een nieuwe wending te nemen. In de Popcorn Show onthulde Yvonne ‘Alberta Verlinde’: “Ik zag net een comment onder een of ander ding. Iemand zei dat hij Lil’ Kleine had gevolgd in een h**renhuis in Laren van de week. Kan b*llsh*t zijn, geloof me, want het is gewoon iemand die dit zegt.”

“Maar ik heb die persoon even benaderd en ik wacht nog op antwoord. I’ll let you know, maar ik weet niet of hij zo hard aan zichzelf werkt. Ik hoop het voor hem en ik hoop het vooral, cliché, voor de kleine.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven