Regisseur Avatar 2 wil door extreme lengte plaspauzes inlassen in bioscopen

Avatar The Way of Water heeft zo’n lange speelduur dat regisseur James Cameron plaspauzes in alle bioscopen aanmoedigt. Als we kijken naar de lengte van de vorige film zou het verbazingwekkend zijn dat iemand het uithoudt zonder ook maar één keer naar de wc te hoeven.

James Cameron

Wat blijkt? Regisseur James Cameron vind plaspauzes zelf ook een goed idee. Hij heeft het zelfs aangemoedigd. Tenminste, als mensen dan wel stoppen met zeuren over de lengte van de film, maar 2 uur en veertig minuten zal gaan duren. De bekende regisseur zei hier het volgende over:

“Ik wil niet dat iemand zeurt over de lengte als ze zelf acht uur zitten te bingewatchen. Ik kan dit deel van de recensie bijna schrijven’

‘De tergend lange film van drie uur…’ Give me a f*****g break. Ik heb mijn kinderen vijf afleveringen van een uur achter elkaar zien kijken,” aldus Cameron tegen Empire.

Avatar 2

De nieuwe film gaat op 16 december 2022 in première en speelt zich 10 jaar na de gebeurtenissen van de eerste film af. In de trailer is te zien dat Jake Sully meer leert over de Na’vi-mensen op Pandora, met zijn partner Neytiri aan zijn zijde. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op de nieuwste Avatar film, zeker als we kijken naar de entertainment-waarde van het eerste deel.

AVATAR 2: THE WAY OF WATER Trailer (2022)

Laat een reactie achter

Scroll naar boven