Redders vonden dichte dozen buiten een asiel – waren geschokt toen ze zagen wat er in zat

Het was een normale middag in Cass County Humane Society. Een personeelslid werd gebeld en ze kozen ervoor om het naar buiten te brengen om iedereen hiervan te laten weten. Toen ze naar buiten liepen, zagen ze iets heel aparts. Er lagen een paar dozen op de grond en ze waren allemaal afgeplakt. Wat zou er in al deze dozen kunnen zitten?

De medewerker wilde weten wat er in de dozen zat. Ze ging naar binnen om haar collega’s te vragen of ze iets wisten over deze dozen. Cass County Humane Society’s uitvoerend directeur Amanda Lane zei dat de medewerker in de war was. “Onze manager ging naar buiten en opende een doos”, zegt Lane. Wat ze vonden was absoluut afschuwelijk en we kunnen niet geloven dat iemand dit zou hebben gedaan.

Omdat het asiel op dat moment open was, leek niemand te weten waarom de dozen buiten zouden zijn gelaten. In plaats van deze dieren naar binnen te brengen waar ze gemakkelijker konden worden geholpen. Dit is het soort wreedheid dat ons echt doet twijfelen aan de mensheid. Kittens mogen niet in zo’n situatie achterblijven.

In de eerste doos zaten de kittens. In de tweede doos zat de moederkat. Een ouder katje en een volwassen kat werden gevonden in het derde doos. Natuurlijk waren al deze dieren erg in de war door wat er gebeurde. Het was heel warm buiten toen ze werden verlaten. Ze werden minstens 30 minuten in de hitte gehouden.

De persoon die ze heeft “verpakt” had wat luchtgaten achtergelaten, maar dit was niet voldoende. De katten worstelden om te ademen. Ze hadden ook geen water te drinken. Tegen de tijd dat de medewerkers hun bevrijdde van deze geïmproviseerde gevangenissen, hadden ze geluk dat ze nog leefden. Ze waren ook verdrietig en doodsbang. Toen ze eenmaal waren afgekoeld, bleken ze in goede gezondheid te verkeren.

Ze zijn hersteld en zullen binnenkort klaar zijn voor adoptie. Hopelijk zijn ze in staat om de eeuwige huizen te vinden die ze verdienen.

We zijn heel blij dat dit verhaal een mooi einde heeft! Deel dit verhaal om iedereen ervan bewust te maken dat katten niet zo behandeld mogen worden!

Bron: TheDodo