‘Rechtvaardige’ mama vraagt of haar kind diensthond mag aaien – neemt geen “nee” als antwoord aan

Mensen komen vaak in kleine discussies met vreemden. Ze zijn meestal kort en snel vergeten en iedereen kan dan gewoon doorgaan met hun leven. Maar tegenwoordig, met vrijwel iedereen die gemakkelijk toegang heeft tot een camera, kunnen deze kleine onenigheden plotseling een eigen leven gaan leiden.

Dit argument in een winkelcentrum in Pittsburgh, Pennsylvania is hier een klassiek voorbeeld van. Misplaatste woede en wraakzucht ten opzichte van een geweigerd verzoek om een ​​hond te aaien escaleerde een eenvoudige misverstand in een virale video, waarbij duizenden mensen hun eigen mening over de kwestie deelden.

De video werd oorspronkelijk gedeeld door Facebook door servicehondgeleider Megan Stoff en is meer dan 2 miljoen keer bekeken, met mensen geschrokken van de agressie van de rechthebbende moeder. Het is (of althans moet) een bekend feit zijn dat hulphonden er zijn om mensen met speciale omstandigheden of vereisten te helpen, en dat ze niet mogen worden gestoord tijdens het werk. Natuurlijk kan er een beleefd verzoek worden gedaan, maar nee, nee, deze moeder leek dat niet te begrijpen.

Bekijk de video hieronder en laat vervolgens jouw mening achter in de comments! Vind jij haar reactie te ver gaan? Of begrijp je hoe zij tekeer gaat tegen de servicehondgeleider?!