Rechter Judy laat gestolen hond los in de rechtszaal zodat hij kan kiezen wie zijn echte eigenaar is

Rechter Judy laat gestolen hond los in de rechtszaal zodat hij kan kiezen wie zijn echte eigenaar is

De band tussen een man en zijn hond is sterk en onmiskenbaar. Toen de geliefde beste vriend van deze man, een kleine poedel genaamd Baby Boy, vermist werd, stortte zijn hele wereld in elkaar.

Het blijkt dat zijn hond is gestolen. De dief zou de hond naar verluidt hebben verkocht aan een vrouw die er geen idee van had dat de hond in de eerste plaats was gestolen. Natuurlijk hield ze van de hond, dus toen ze door de oorspronkelijke eigenaar van de hond voor het gerecht werd gebracht, vocht ze om hem te houden.

rechter judy en man met poedel

Rechter Judy bedacht een eenvoudige manier om deze situatie te verhelpen. Ze beval de hond naar de rechtszaal te brengen en op de grond te leggen. Ze hield de reactie van de hond nauwlettend in de gaten om te zien of ze kon vertellen wie de echte eigenaar was.

Toen de hond op de grond was geplaatst, rende hij recht op de man af en begon op hem te springen en met zijn staart te kwispelen. Op dit moment viel niet te ontkennen dat de man de echte eigenaar van de hond was. De hereniging was absoluut hartverwarmend en bracht tranen in de ogen van de man. Rechter Judy oordeelde toen dat de hond bij zijn rechtmatige eigenaar was.

Godzijdank is deze pup terug bij zijn eigenaar waar hij thuishoort. Deze arme pup heeft de laatste tijd veel meegemaakt, maar is nu blij dat hij weer thuis is met zijn gezin. Een hond verliezen is verwoestend, laat staan ​​dat je hond wordt gestolen. Het is een situatie die ik mijn ergste vijand niet zou wensen. Maar dit is waarom het zo belangrijk is om je hond te chippen! Als deze hond gechipt was, had de hele rechtszaak voorkomen kunnen worden.

Bekijk het verbazingwekkende, emotionele moment dat Baby Boy de poedel naar zijn rechtmatige eigenaar rent in de video hieronder:

Judge Judy Lets Dog Decide Who To Go Home With  | The Dodo

Laat een reactie achter

Scroll naar boven