Rebekka (29) boert in plastic zakjes voor geld: ”Ik ben miljonair”

Rebekka (29) boert in plastic zakjes voor geld: ''Ik ben miljonair nu''

De 29-jarige Rebekka Blue is miljonair geworden op een wel heel opvallende manier. De influencer boert in plastic zakjes en verkoopt deze voor 100 dollar per stuk. Maar Rebekka verkoopt ook teennagels, huid van haar voeten en gebruikte panties.

Euforisch en tevreden

In een exclusief interview met NeedToKnow.Online dat is opgepikt door The New York Post, vertelt ze er meer over. ”Het zijn rare verzoeken die ik krijg. Maar ja, ik ben er miljonair mee geworden.”

”Mijn klanten zijn euforisch en tevreden, dat ik een service verleen die hun stoutste dromen waarmaakt. Ik boer in een zak, maak die dicht en stuur hem dan naar een klant.”

@professionalgoddess Pt. 92 burps in a bag #burpqueen #burps #rebekkablue #professionalgoddess #weirdthingsisellontheinternet ♬ original sound – Professional Goddess

”Ik vraag voor een zakje 100 dollar, die vooraf betaald moet worden. Je kunt er zoveel bestellen als je wilt. Des te groter en langer de boer is, des te meer geld je kunt verdienen.”

Wensen

”Elke klant heeft verschillende wensen. Zo moet ik ook altijd een filmpje meesturen als bewijs dat ik er echt in geboerd heb. Het is niet altijd even makkelijk.”

”Sommige mensen vragen ook of ik er vies bij wil kijken. Of ze vragen of ik over mijn buik wil wrijven op hetzelfde moment. Ik moet mezelf goed voorbereiden.”

”Ik eet een volledige maaltijd met een bepaald soort ui. Ik eet zo snel mogelijk, drink water en daarna een paar slokken cola om het boerproces op gang te krijgen.”

”De frisdrank die het best werk is Dr.Pepper. Daar moet je echt keihard van boeren en dat is mooi, want daarmee verdien ik hartstikke veel geld.”

10.000 dollar per maand

Rebekka heeft dus geen standaard baantje zoals de meesten van ons. ”Ik ben een professionele god. Mijn inkomen varieert van 5.000 tot 10.000 euro per maand. ”

”Ik begon overigens met zo’n 50 dollar per maand. Maarja, ik doe het nu al ongeveer 10 jaar. Dan krijg je veel klanten die terugkeren. Mijn fanbase is enorm.”

Rebekka verkoopt nog meer

Bij Rebekka kun je overigens niet alleen boeren bestellen. Ze verkoopt ook spuug, wattenstaafjes met oorsmeer, gebruikt ondergoed, okselhaar en afgeknipte teennagels.

Om het nog gekker te maken, heeft ze ook een klant die haar afval van haar koopt. We willen niet weten wat die ermee doet.

Scroll naar boven