Rapper: ”Ouders die geslachtsverandering steunen falen in hun opvoeding”

Rapper: ''Ouders die geslachtsverandering steunen falen in hun opvoeding''

De Amerikaanse rapper Ne-Yo heeft geen begrip voor ouders die hun kinderen op jonge leeftijd opzadelen met levensveranderende beslissingen over hun geslacht. In een interview met VladTV haalt Ne-Yo dan ook hard uit naar deze ouders.

Ouders vergeten hun rol

Ne-Yo: ”Ik heb het gevoel dat ouders bijna zijn vergeten wat hun rol is. Als je zoontje naar je toekomt en zegt: ‘papa, ik wil nu een meisje zijn’, laat je hem dat dan gewoon denken?”

”Hoe komt een kind eigenlijk op zo’n absurd idee. Als je een 5-jarige de hele dag snoep laat eten, gebeurt dat. Sinds wanneer is het een goed idee om een 5-, een 6- of een 12-jarige zo’n levensveranderende beslissing te laten nemen? Ouders falen hier enorm in.”

Ne-Yo, bekend door een aantal enorme hits zoals Closer, is zelf vader van zeven kinderen. Hij laat weten uit een andere tijd te komen.

Man is man en vrouw is vrouw

”Toen was een man nog een man en een vrouw gewoon een vrouw. Er waren twee genders en dat was het. Je kon jezelf als een goudvis identificeren als je dat wilde, maar dat was niet mijn probleem. Het wordt pas mijn probleem als je wil dat ik meespeel.”

”Maar zo zit ik niet in elkaar. Ik steun deze onzin niet en ik ga je geen goudvis noemen”, aldus Ne-Yo die vermoedelijk veel kritiek zal krijgen op zijn uitspraken van de LHBTI-beweging. Op Twitter gaan enkele mensen nu al uit hun plaat. Ze willen Ne-Yo meteen boycotten.

Scroll naar boven