Rachel Hazes ziet haar kleinzoon Dre niet meer

Dat Rachel Hazes het helemaal kan vinden met haar nieuwe schoondochter weer natuurlijk iedereen. Ze kan niet gelukkiger zijn dat haar zoon zo goed in zijn vel zit en een nieuwe vlam heeft. Toch is het geluk nog lang niet compleet.

Geen contact

Ten eerste heeft ze nog steeds geen contact met haar dochter Roxeanne. Maar de volkszanger heeft ook een boekje open gedaan over de relatie van zijn zoon met Rachel: “Hij heeft nu geen contact met mijn moeder. Maar dat komt er echt wel”, zegt André er hoopvol over.

Ook vertelt hij dat zijn Sarah binnenkort zijn zoontje voor het eerst gaat ontmoeten: “Maar dat gaat wel snel gebeuren. Ja, voor we er gaan wonen. Hij heeft immers zijn eigen kamer.” Op de vraag of hij denkt dat het goedkomt in de familie zegt hij het volgende: “(…) met iedereen, met mijn hele familie, op vakantie naar Amerika (…) Dat gaat gebeuren, maar nu nog even niet…”

Eerder lekten al foto’s uit van het nieuwe huis in Rotterdam van de twee tortelduifjes. Voor de kerst hoopt het koppel hun intrek te kunnen nemen in het nieuwe stulpje.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven