Rachel Hazes openhartig over haar relatie met Roxeanne Hazes

Jarenlang hadden Rachel Hazes en zoon André geen contact meer met elkaar. Zelfs nadat ze kerst 2017 weer samen vierden bleef de relatie moeilijk, maar sinds kort lijken ze weer met elkaar te kunnen opschieten. Nu is het de vraag of dit ook het geval gaat zijn met Roxeanne..

Vroeger waren Roxeanne en Rachel altijd al close en waren ze zelfs buren van elkaar. Rachel werd vaak gebruikt als vaste oppas voor het zoontje van Rox en haar vriend Erik. Tot afgelopen jaar leek alles koek en ei, tot Rachel nergens meer leek te bekennen. Een bron liet het volgende weten:
“Ik heb haar in de zomer nog wel een paar keer gezien. Dan gingen ze varen met die kleine. Maar nu is ze volgens mij al weken niet meer hier geweest”

Rachel vertelde zelf aan weekblad Story dat ze een nieuwe liefde in haar leven heeft, maar ze vertelde ook over haar dochter. Ze liet het volgende weten:
“Ik snap werkelijk niet waar dat vandaan komt. Er zijn helemaal geen problemen tussen mij en Rox. En die zijn er gelukkig ook nooit geweest.”

Roxeanne zelf was een stuk minder duidelijk. Toen er werd gevraagd naar haar relatie met haar moeder reageerde zij als volgt:
“Ik ga hier niet op in. Ik voel niet de behoefte daar iets over te vertellen”

Rachel blijft hopen op haar droom, namelijk dat André en Roxeanne weer contact zullen hebben!

Bron: Ditjes en datjes