Rachel Hazes is helemaal klaar met de roddels over haar zoon

Rachel Hazes heeft voor het eerst gesproken over de gezondheid van haar zoon; “André heeft een emotionele burn-out”, vertelt ze openhartig in een telefoongesprek.

Burn-out

En daarmee doelt ze op de gezondheid van André. De volkszanger is niet aanwezig bij Holland Zingt Hazes. Ook heeft hij een reeks andere grote concerten af moeten zeggen. De gekste verhalen zijn al in de media verschenen, maar nu is zijn moeder Rachel helemaal klaar met de roddels.

Zo heeft ze aan Albert Verlinde vertelt dat geen enkel verhaal over haar zoon waar is. Zo ligt hij al vanaf de kinderwagen onder een vergrootglas, wat heeft geresulteerd in een burn-out. Ze staat erop dat er duidelijkheid wordt gegeven over de hele situatie.

André’s management liet eerder al het volgende weten over zijn gezondheid: “André is gewend een turbulent leven te leiden. Maar door de coronacrisis en ook de veranderingen in zijn leven stond opeens alles op zijn kop. Toch is hij de hele tijd doorgegaan met plannen maken. Nu is het moment gekomen dat hij pas op de plaats maakt en eerst weer helemaal fit wordt.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven