Rachel Hazes compleet vernietigd door het internet – ‘als de camera’s weg waren’

Kijkers van het bekende SBS programma Shownieuws hebben keihard uitgehaald naar Rachel Hazes. Een item waarin ze schijnbaar zou werken in haar theekraampje wekt veel ergenis op.

Theekraampje in Amstelveen

Sinds een paar maanden heeft Rachel een eigen theekraampje in het winkelcentrum in Amstelveen. Je kunt hier allerlei drankjes kopen die alles te maken hebben met thee. Rachel werkt er eigenlijk niet, maar als ze er toevallig is wordt alles uit de kast getrokken.

En Shownieuws was natuurlijk de eerste cameraploeg die werd uitgenodigd. De kop van het artikel luidde dan ook: “Rachel Hazes hard aan het werk in eigen zaak!” Door deze kop werd het cynisme aangewakkerd bij veel volgers. Een kleine greep uit de reacties:

“kijk mij hard aan het werk zijn!! Hoe lachwekkend is dit.” En: “Nou, ik werk er tegenover en ze is er nooit, dus alleen als er een camera gepland is. Vijf minuten en dan weer weg.” Een andere scherp iemand denkt dat Rachel zich gewoon wil bewijzen: “Werd tijd omdat ze natuurlijk wat over Monique zei doet ze zelf nu ook wat, zogenaamd werken voor je geld.”

Lekker terrasje

Wat ook op veel lachspieren heeft gewerkt is het feit dat een paar uur nadat Rachel ‘zo ontzettend hard aan het werk was in haar theekraampje’, ze al een foto op Instagram plaatste waarop te zien is hoe ze lekker een terrasje pakt met wat vriendinnen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven