Rachel (19) wint 182 miljoen in loterij, maar krijgt geen cent

Rachel (19) wint 182 miljoen in loterij, maar krijgt geen cent

Stel jezelf voor dat je de vrijheid hebt om jezelf nooit meer druk te hoeven maken om rekeningen. En stel je dan voor je keihard van die roze wolk af wordt gegooid.

Precies dit is een jong koppel uit Hertfordshire in Engeland twee jaar geleden tot hun grote schrik overkomen, zo meldt The Sun.

De 19-jarige Rachel speelt op dat moment al ruim een jaar mee met de EuroMillions-jackpot en heeft standaard dezelfde nummers.

Ze kreeg de schrik van haar leven toen ze op 26 februari 2021 inlogde in de applicatie en zag dat ze alle zeven nummers correct had en 182 miljoen pond had gewonnen.

Rachel (19) wint 182 miljoen in loterij, maar krijgt geen cent

”Ik heb meteen mijn vriend Liam (21) en mijn moeder gebeld. Niemand kon het geloven.”

Student economie Liam had naar eigen zeggen het geld ”in zijn hoofd al uitgegeven”, terwijl Rachel redelijk kalm bleef.

Bankrekening leeg

Normaal gesproken schrijft de loterij het bedrag voor haar lot automatisch af. Dat was deze keer echter niet gelukt omdat ze niet genoeg saldo had.

Daar komt Rachel pas achter wanneer ze vol enthousiasme naar de loterij belt om het geld te claimen.

Rachel: ”Ik heb de loterij gebeld, omdat ik dacht dat ik had gewonnen, en ze zeiden: ‘Ja, je hebt de juiste nummers, maar je had geen geld op je rekening staan.

”Daardoor konden we het bedrag voor je lot niet konden afschrijven. Je lot is dus ongeldig en dat betekent dat je niet hebt gewonnen.”

In shock

Dat nieuws slaat bij zowel Rachel als Liam in als een bom. De twee blijven achter met een ongeldig lot en winnen dus niets.

Helaas zit er niets anders op. Rachel is niet van plan de nummers te behouden. ”Ik kies nu andere nummers en zorg dat er altijd genoeg geld op mijn rekening staat.

”Een keer heb ik niet voldoende geld op mijn rekening en dan gebeurt er dit. Ik ben 182 miljoen pond misgelopen door mijn eigen domme fout.”

Scroll naar boven