Pus stroomt uit bikinilijn van de vrouw terwijl ingegroeide haartjes worden verwijderd

Als je een zwakke maag hebt, is het waarschijnlijk geen goed idee om deze video te bekijken.

Hier laat de schoonheidsspecialiste Jada Kennedy zien hoe de ingegroeide haren uit de bikinilijn van een vrouw worden verwijder met misselijkmakende resultaten. Jada gebruikt een kleine metalen haak om de haren eruit te halen, wat volgens haar vergelijkbaar is met ‘gaan vissen’. Maar hoewel veel mensen de procedure walgelijk vinden, leek haar jonge dochter Abigail blij te zijn om te mogen kijken.

Wanneer ze vraagt ​​wat het is, vertelt haar moeder haar dat de pus bestaat uit dode huid en opgebouwd oliën en ‘al die dingen’. Abigail antwoordt: ‘Dat is niet goed’. Ze werd enorm enthousiast om de haren uit de huid te zien springen, terwijl haar moeder in lachen uitbarstte.

Jada, uit St. Louis, Missouri, zei dat ze de video plaatste om te laten zien hoeveel mensen ingegroeide haartjes krijgen, hoe klein dan ook.

‘Dit is voor mensen die zeggen: “Ik krijg geen ingroei,” zegt ze . Haar dochter leek echt van de procedure te genieten.

‘Iedereen krijgt op een bepaald moment in hun leven ingegroeide haartjes.’ Maar zelfs Abigail bereikt haar limiet als Jada de moeder van alle mee-eters uit de schaamstreep van haar cliënt haalt tegen het einde van de video.

Ze is krijsend te horen terwijl ze ziet hoe een mee-eter eruit ziet als een ‘slang’ – en is geschokt dat het uit de huid van de arme klant komt. Het is misschien onaangenaam om naar te kijken, maar het is zeker een aanrader zodat het je ogen opent.

Bekijk de video hieronder als je durft:

Bron: Metro