Puppy ontsnapt van thuis, belt vervolgens aan de deurbel om terug naar binnen te komen

Honden zijn zoveel intelligenter dan wij denken. Wanneer onze dieren uit huis ontsnappen, veroorzaken ze veel paniek. Er zijn echter enkele huisdieren die slim genoeg zijn om naar huis te gaan. Hoewel het eng kan zijn als ze ontsnappen, zijn we altijd opgelucht wanneer ze terugkomen. De puppy in dit verhaal valt zeker in die categorie.

We kunnen niet stoppen met lachen om de terugkeer van de hond in dit verhaal. Hij is een slimme pup die nooit te lang verdwaalt. Hij weet de weg terug. Marshall woont samen met zijn geliefden in de grote staat Washington. Deze familie houdt heel veel van hun pup. Op een dag besloot hij dat hij een beetje stout wilde doen. Hij vertrok en zijn familie wist niet waar hij was.

pup ontsnapt van huis

Natuurlijk waren ze erg bezorgd. Wie zou er niet bezorgd zijn? Hij wilde het leven zonder halsband ervaren en vertrok. Dit is begrijpelijk genoeg. Uiteindelijk besefte Marshall dat hij naar huis moest gaan. Want wat is er nou leuk aan als je niemand hebt om dit soort avonturen mee te delen?

Er was ook niemand om hem eten te geven. Hij liep terug naar het huis en was klaar om naar binnen te gaan. Helaas wisten zijn baasjes niet dat hij op hen wachtte. Hij zou een nieuwe manier moeten vinden om hun aandacht te trekken. Het was tijd voor plan B. Het beste deel van wat er daarna gebeurde, was dat er geen training bij betrokken was. Gelukkig voor ons zijn er beelden van die het moment vastlegden. We kunnen niet stoppen met lachen.

hond belt aan

De hond was zich ervan bewust dat de deurbel zijn beste vriend was in dit scenario. Hoewel de familie hem nooit had geleerd de deurbel te gebruiken, was hij er nog steeds in geslaagd om erachter te komen hoe hij deze moest gebruiken. Wat een slimme pup!

Bekijk de beelden hieronder:

Wat vind je van deze hilarisch video? Lach jij net zo hard als wij? Als dit het geval is, deel deze video dan met je beste vrienden en geliefden. Ze zullen zeker genieten van de capriolen van deze hond!