Publiek Tino Martin verbijsterd: zanger vertrekt tijdens optreden

Publiek Tino Martin verbijsterd: zanger vertrekt tijdens optreden

Tino Martin had vorig jaar behoorlijk wat uit te leggen. De zanger stond meermaals zo dronken als een tor op het podium, waar hij nog valser zong dan Mia Nicolai en Dion Cooper bij elkaar. Of een en ander met elkaar te maken hebben, is niet duidelijk.

De afgelopen tijd ging het best goed. Hij kreeg wat minder aandacht en leek zijn boekje ook niet meer te buiten te gaan. Tot nu. De zanger deed afgelopen zaterdag iets ongelooflijks.

Feestweek

Tino mocht zijn zangkunsten komen vertonen bij de feestweek van Nieuw-Vennep. Daar deed hij iets waarover zijn fans verbaasd zijn.

Publiek Tino Martin verbijsterd: zanger vertrekt tijdens optreden

Dit keer leek hij niet te diep in het glaasje te hebben gekeken. Nee, hij besloot om zijn optreden gewoon vroegtijdig af te breken en naar huis te gaan.

Yvonne Coldeweijer is op de hoogte van de situatie en meldt er op Instagram het volgende over: ”Zijn chauffeur liet de motor van zijn auto gewoon 30 minuten doorlopen.”

”Halverweg het laatste nummer liep Tino ineens het podium af, stapte in de auto en scheurde het terrein af. De muziekband liep nog gewoon door!”

Publiek Tino Martin in shock: zanger vertrekt tijdens optreden

Geen reden

Dat zou allemaal nog enigszins te begrijpen zijn wanneer Tino bijvoorbeeld biertjes had moeten koppen. Maar er bleek niets aan de hand. ”Er werd geen bier gegooid of iets dergelijks.”

”Hij was gewoon ineens weg. Publiek stond met open mond te kijken. Gelukkig nam de DJ de muziek snel over”, aldus Coldeweijer.

Torretje Tino

Het is niet voor het eerst dat Tino Martin overladen wordt met kritiek. In meerdere uitgelekte filmpjes is te zien hoe hij zo vals als een kraai zingt.

Dat zou komen doordat Tino nogal eens te diep in het glaasje zou kijken. De zanger zelf ontkent dat, maar Dries Roelvink verklapte dat Tino inderdaad nogal dol is op een versnaperingetje tijdens zijn optredens.

Dries Roelvink zei daar toen het volgende over in weekblad Party: ”Nadat hij twee keer ladderzat op het podium stond heb ik tegen hem gezegd: ;Kijk nou uit, probeer niet te drinken voordat je het podium opgaat.”

Scroll naar boven