PSV-perschef Thijs Slegers (46) overleden

PSV-perschef Thijs Slegers (46) overleden

PSV heeft zojuist bekendgemaakt dat perschef Thijs Slegers op 46-jarige leeftijd is overleden. Thijs was al langere tijd ernstig ziek en maakte vorige maand bekend dat hij was uitbehandeld. 

Leukemie

Slegers was sinds 2015 in dienst van PSV, waar hij voorheen werkte voor De Telegraaf en later voor Voetbal International. Voor het voetbalblad volgde hij PSV op de voet, waarna hij dus later perschef werd bij de voetbalclub uit Eindhoven. Thijs kreeg in 2020 te horen dat hij leed aan acute leukemie.

Hij onderging een stamceltransplantie om beter te kunnen worden, maar daarna kwamen er heftige bijwerkingen. Slegers kreeg te maken de afstotingszieke, waarna hij in februari het tragische nieuws mededeelde dat doktoren en artsen niets meer voor hem konden doen.

Campagne

In de laatste maanden van zijn leven probeerde hij zoveel mogelijk donoren te werven voor Matchis en bloedbank Sanquin. Zijn tragische verhaal inspireerde veel mensen om donor te worden. Uiteindelijk hebben meer dan 10.000 mensen gehoor gegeven aan de oproep.

We wensen de nabestaanden en iedereen die Thijs Slegers een warm hart toedraagt ontzettend veel sterkte met dit enorm zware verlies.

Schrijf je in en krijg direct het leukste, meest spraakmakende en laatste nieuws.

[newsletter_form type=”minimal”]

Scroll naar boven