Protestmensen drijven agenten in het nauw, maar die krijgen back-up

Betoging

Zoals je waarschijnlijk al wel weet gaat het niet goed op de wereld. In het Midden-Oosten is nu iets aan de gang waar we koude rillingen van krijgen.

Media

En daar vinden we met zijn allen wat van. Ook in Nederland. Als je niet voor de ene partij bent, ben je wel voor de ander. Er zijn opeens ook heel veel mensen met kennis.

Vrijwel iedereen heeft op Google uitgezocht hoe het nu precies zit en dringen hun meningen op als feiten. Terwijl: hoeveel kennis heb je er nou echt van?

Protestmensen drijven agenten in het nauw, maar die krijgen back-up

De kracht van de media is dat het gros van de mensen daar slaafs achteraan loopt. Ook wij hebben natuurlijk niet voldoende kennis over wie nu precies schuldig is en waaraan.

Maar goed, mensen laten zich nu eenmaal graag leiden door hun eigen gedachten. Dat krijgen we er ook niet meer uit. Of er nu iets echt is of nep, dat is moeilijk te achterhalen.

Wij zijn vooral voor vrede. Laten we elkaar liefhebben, in plaats van bestrijden. De dialoog is veel krachtiger dan het zwaard.

Betogers

Op sociale media gaat inmiddels een video rond van een betoging, waarbij te zien is hoe zij agenten in het nauw drijven. Er staat bij dat dit in Barcelona is gebeurd.

Er zijn aanwijzingen dat dat niet klopt. Anderen suggereren dat het in Engeland is gebeurd en weer anderen beweren dat het om een oudere video gaat.

Wat we zien is hoe de agenten steeds verder in het nauw worden gedreven. Maar dan krijgen ze back-up en dan is het groot feest. Althans, niet voor de betogers 😉

Scroll naar boven