Eloise Sophie Beatrix Laurence gravin van Oranje-Nassau, jonkvrouw van Amsberg staat beter bekend als Prinses Eloise van Oranje. Ze is het oudste kind van prins Constantijn en prinses Laurentien en het eerste kleinkind van prinses Beatrix.

Prinses Eloise van Oranje

Toen Prins Claus nog leefde was zij op dat moment zijn enigste kleinkind. Officieel zouden mensen haar Hooggeboren Vrouwe mogen noemen en is de vijfde in de lijn van de troonopvolging. Haar vader is een prins maar mag een princes genoemd worden maar een gravin. Dit is toen der tijd zo besloten omdat er teveel prinsen en prinsessen waren.

Prinses Eloise van Oranje

Een tijdje geleden werd Prinses Eloise van Oranje in één klap beroemd door social media. Ze plaatse namelijk veel foto’s van zichzelf en veel mensen begonnen haar te volgen. Hierdoor kwam ze steeds vader in de media en kunnen we haar nu een bekende Nederlander noemen.

Ze besloot gisternacht een wederom een foto van zichzelf te plaatsen via Instagram. Ze had op deze foto een kort jurkje aan en dat zorgde voor veel reacties. Veel Nederlanders hadden kritiek op wat ze droeg met reacties als: ‘Dit is veel te kort’, en, “Had dit niet wat langer gemogen, een schande voor het koningshuis!”

Wij vinden het persoonlijk wel meevallen. De foto’s kun je hieronder bekijken:

BEKIJK OOK  Zien: Dit is de nieuwe beeldschone vriendin van Max Verstappen


Trendnieuws reacties

Welkom bij Trendnieuws! Hier kan je je mening geven over dit artikel. Houd het a.u.b netjes!