Prijs Terra Classic verdubbeld in één nacht | $LUNC

De afgelopen dagen hebben we al een aantal artikelen geschreven over Terra Classic / Luna Classic. Op moment van schrijven en naar de afgelopen 24 uur kijken zien we een stijging van maar liefst 79.84%. Het lijkt erop dat de hype rondom LUNC alleen maar aan het stijgen is.

Prijs Terra Classic gaat alleen maar omhoog

Sinds een aantal dagen is het mogelijk om je $LUNC te staken. Dit betekend dat je de munt voor een periode vastzet waardoor je rente krijgt – een van de redenen van de grote stijging.

De officiële Nederlandse groepen:

Word lid van de Nederlandse Telegram groep
Word lid van de Nederlandse Whatsapp groep

Dit is echter niet de enigste reden want de onwijs sterke community heeft hier ook voor gezorgd. De munt was volgens veel experts ‘geflopt’ maar het tegendeel wordt nu sterk bewezen.

Wil jij $LUNC gemakkelijk via Ideal kopen in Nederland? Onze handleiding vind je hier.

Wat is Terra Classic

Voor veel mensen werd deze munt als een gefaalde munt gezien maar dit is duidelijk niet meer zo, anders was jij ook niet op dit artikel gekomen. Wil je meer over de munt weten en waarom deze opeens zo populair is? Lees alles over Terra Classic.

Burn

Over een aantal dagen zal ook het ‘buren’ worden toegepast op $LUNC. Vanaf dat moment werd bij elke transactie 1.2% van dat bedrag verbrand en zal ook nooit meer terugkomen. Het doel daarvan is dat de totale hoeveelheid LUNC vermindert wordt. Er zal ook nooit meer extra LUNC kunnen worden bijgedrukt.

Word lid van de officiële Nederlandse Terra Classic groep op Telegram. Dit is ook voor België!. Gebruik je geen Telegram? Dan kun je ook lid worden van de Nederlandse Terra Classic Whatsapp groep.

Scroll naar boven