Prijs Luna Classic ($LUNC) blijft maar stijgen

De prijs van Terra Luna Classic, $LUNC blijft maar stijgen terwijl vrijwel alle andere cryptocurrencies of dalen of rond dezelfde prijs blijven hangen. Normaal schrijven we eigenlijk nooit over cryptocurrencies maar over deze coin zijn we toch echt wel erg enthousiast.

Heb je vragen over Terra (Luna) Classic? Word dan lid van de Nederlandse Terra Classic groep op Telegram. Gebruik je geen Telegram? Dan kun je ook lid worden van de Nederlandse Terra Classic Whatsapp groep

Luna Classic / Terra Classic

Wat er de afgelopen tijd gebeurd is met $LUNC had eigenlijk niemand kunnen voorspellen. De digitale munt, die volgens experts ten dode was opgeschreven maakt een grote comeback. Dit is vooral de danken aan de grote community die erachter zit, mensen die na hun verlies ervoor kozen om niet op te geven.

Lees alles over (Terra) Luna Classic.

Stijging $LUNC

Op moment van schrijven is $LUNC gestegen met maar liefst 12.53% en is de prijs per LUNC momenteel $0.0001668. Als we kijken naar de afgelopen week is Luna Classic gestegen met 63.65% en als we kijken naar de afgelopen maand met 60.53%.

Belangrijk om te weten: USTC / TerraClassicUSD is even belangrijk als LUNC.

Actuele prijs Terra Classic – $LUNC

Reden harde stijging

De reden waarom $LUNC zo hard gestegen is komt waarschijnlijk door meerdere factoren. Sinds een aantal dagen is het namelijk weer mogelijk om Luna Classic te staken en krijg je daar ook rente over.

Wil jij $LUNC gemakkelijk via Ideal kopen? Lees hier onze handleiding.

Staken houdt in dat je een cryptocurrency voor een bepaalde periode vastzet en daar rente over krijgt. Wil je daar meer over weten? Je kan altijd lid worden van de groep.

De grootste reden van de stijging ligt echter net iets anders denken wij. Het heeft vooral de maken met de kracht van de community richting Luna Classic.

Nederlandse groep

De munt stijgt zo hard dat ook in Nederland een Luna Classic groep is gemaakt, deze is te vinden op Telegram. Lid worden van De Nederlandse Luna Classic groep kan hier.

Scroll naar boven