Presentator Rob Kemps volledig ingestort

Presentator Rob Kemps volledig ingestort

Het gaat niet goed met Rob Kemps. De normaal zo vrolijke Brabander die bekend is geworden door zijn carnavalsnummers met Snollebollekes, werd gisteren door juicekanalen op de hak genomen. Dit omdat zijn vriendin hem ontvolgd had op Instagram.

Juicechannel meldde dat Rob en Mirian Swinkels elkaar hadden verwijderd van Instagram. Ook haalde Miriam de naam van Rob uit haar bio.

Grote problemen

In de daaropvolgende story werd duidelijk dat er grote problemen zijn binnen de relatie van Rob en Miriam en dat het er alle schijn van heeft dat het einde verhaal is.

Miriam werd vorige week zelfs huilend gespot bij de opvang van de kinderen. Dat zijn natuurlijk geen goede tekenen. Of deze tranen komen door de relatie met Rob is niet bekend.

Wel meldt het kanaal dat Kemps zijn vriendin ontrouw is geweest en dat hij dat meer dan eens heeft gedaan. ”Dat moet Miriam teveel geworden zijn.” Ook Yvonne Coldeweijer laat weten dat Rob een ontrouwe jongen is. Hij zou een affaire hebben met een achtergronddanseres.

Rob bevestigt breuk

Maar nu bevestigt Rob op Instagram dat de twee inderdaad uit elkaar zijn. ”Verdrietig nieuws na een hele bijzondere week vol met geweldige concerten”, zo schrijft de presentator. ”We zijn uiteraard aan niemand verantwoording schuldig, maar we houden nog steeds van elkaar.”

”Dat zullen we blijven doen, maar wel op afstand en in goede harmonie voor de kinderen. We zijn al heel ons leven beste vrienden ruim 19 jaaren zullen dat ook blijven.”

De 37-jarige Kemps en Miriam hebben samen twee kinderen. In november 2019 kwam zoontje Manu ter wereld en in juni werd dochter Lola geboren. Miriam had uit een eerdere relatie nog twee kinderen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rob Kemps (@robkemps13)

Scroll naar boven