Postbode nadert hinkelbaan op oprit – huiseigenaar filmt elke beweging en komt niet meer bij van het lachen..

Sommige beroepen zijn, nou ja, saaier dan andere. Maar in principe is het gewoon de kwestie van wat we maken van wat we doen!

Een bepaalde werknemer, een bezorger, lijkt dit helemaal te hebben begrepen.

Post bezorgen is misschien niet het leukst dat je kunt kiezen. Toch betaalt het de rekeningen en kan men fatsoenlijke uren werken. En wie houdt er niet van de postbode! Dingen ontvangen in de brievenbus, vooral tegenwoordig met de digitale wereld die aan het overnemen is, kan best spannend zijn.

Hier is echter één bezorger die zijn werk naar een heel nieuw niveau tilt – hij begrijpt duidelijk de kracht van positiviteit!

Terwijl hij uit zijn voertuig springt en naar het huis loopt waar hij een pakket af moet geven, ziet hij een hinkelbaanpatroon op de oprit.

Plots verandert hij van koers en loopt hij in plaats daarvan naar het hinkelspelpatroon. Hij lijkt een heel specifiek doel voor ogen te hebben …

En inderdaad, de gezellige bezorger wandelt nonchalant en doet zijn eigen kleine hinkelbaanroutine, eindigend met een enthousiaste ‘zelflach’. Het geheel is gewoon te vertederend!

Als hij klaar is loopt hij naar de voordeur, waar hij zich realiseert dat de huiseigenaar al de hele tijd aan het kijken is. Hij vraagt trots of ze hem het patroon heeft zien voltooien waaraan ze toegeeft dat ze het had gezien – en ze lachen allebei.

Gelukkig slaagde de huiseigenaar er ook in om alles op de camera te vangen. Later plaatste ze de video online en we zijn zo blij dat ze dat deed! De video laat nu het hele internet lachen! Bekijk de video hieronder en deel dit met je vrienden en familie: