Politieagent redt 15-jarig meisje van sekshandel tijdens routinematige verkeersstop op snelweg

De wereld is echt een angstaanjagende plek. Als Ohio State Patrolmen weet Mitch Ross als geen ander dat niet iedereen die je ziet een eerlijke, gezagsgetrouwe burger is.

Hoewel het stoppen van te hard rijdende chauffeurs en zijn best doen om de snelwegen veilig te houden misschien wel binnen zijn takenpakket valt, is het redden van slachtoffers van mensenhandel waarschijnlijk iets dat hij waarschijnlijk nooit had verwacht.

verkeerscontrole
afbeelding niet geassocieerd met verhaal

Mitch Ross nam aan dat alles normaal was toen hij een bestuurder stopte. Hij was van plan om de mannelijke bestuurder een boete te geven, tot hij opmerkte dat de man niet alleen was.

Er zat een jong meisje in het voertuig met hem, en geen van beiden kon zich identificeren of sprak Engels.

Ross begon te vermoeden dat niet alles klopte. Hij belde een tolk om hem te helpen, en uiteindelijk bleek dat Mitch verstandig was geweest om op zijn gevoel af te gaan.

Het meisje was 15 jaar oud en was als vermist opgegeven in New Jersey. De chauffeur, een 35-jarige man, bracht haar naar Chicago.

Toen ze met de officieren sprak, gaf het meisje toe dat de man “haar had gedwongen handelingen te verrichten”. Ze krijgt nu medische zorg, terwijl haar ontvoerder in de gevangenis van Lucas County zit, beschuldigd van ontvoering.

Zonder het snelle denken en inzicht van Mitch Ross, zou de toekomst van dit jonge meisje veel somberder zijn geweest.

Deel dit om zijn werk te eren en om te laten zien dat je tegen mensenhandel bent in alle vormen!