Politieagent drogeert zichzelf: ”Dacht dat het snoep was”

Een Amerikaanse politieman is vorige week in het ziekenhuis beland nadat hij op zijn werk gedrogeerd was. De Texaan had zin in een snoepje, maar de ‘snoepjes’ bleken achteraf harddrugs te zijn. Dat heeft de man geweten.

De pilletjes leken op het eerste gezicht erg onschuldig. De zakjes met felle rood-groene snoepjes lagen onverhoopt op een bureau van Harris County in Texas. De agent stopte er ‘een paar’ in zijn mond, maar had kunnen vermoeden dat de erg chemische smaak iets niet helemaal in de haak was. Een kwartiertje later voelde de man zich steeds beroerder worden.

Politieagent drogeert zichzelf: ''Dacht dat het snoep was''

Wat de agent in kwestie had ingeslikt was afkomstig van een plaats delict. Bij een geweldsincident waren dozen met grote hoeveelheden wiet, spacecake en paddo’s in aangetroffen en meegenomen voor onderzoek. Één van de dozen was echter per ongeluk niet van het bureau naar het lab vervoerd.

Een woordvoerder van Harris County Police meldt dat ”Een agent ziek is geworden op het bureau, waarna hij naar het ziekenhuis is overgebracht. Een dag later is hij weer ontslagen. Wat hij precies had ingenomen wordt nog onderzocht.” Inmiddels voelt de man zich weer beter.

Scroll naar boven