Politie zet meerdere eenheden en helikopter in om vermist hondje te zoeken

Politie zet meerdere eenheden en helikopter in om vermist hondje te zoeken

De politie heeft gistermorgen met meerdere auto’s en zelfs met een helikopter gezocht naar een vermiste hond. Het gaat om Teddy, die op 2 januari doodsbang wegrende na een vuurwerkknal in Amsterdam. De politie doet er alles aan het huisdiertje te vinden.

Anouk en Georgina Verbaan

De eigenaresse van Teddy, Peggy, deed al eerder een oproep om mee te helpen zoeken. Zelfs zangeres Anouk en Georgina Verbaan deelden het bericht.

Gister werd Teddy ineens gespot in de berm van de A9. Eigenaar Peggy liep naar haar hond toe, maar die rende opnieuw weg. De politie besloot daarop meerdere eenheden en een helikopter in te schakelen om Teddy te kunnen vinden. Er werd zelfs overgegaan tot de sluiting van knooppunt Holendrecht.

Helaas is de hond nog steeds zoek. De politie en Peggy roepen mensen op de hond niet zelf te benaderen als ze hem zien, omdat Teddy dan opnieuw zal wegrennen.

In plaats daarvan wordt aangeraden de stichting Dogsearch te informeren. Zij zullen dan ter plaatse komen en proberen de doodsbange hond te vangen. Overigens heeft Peggy een beloning van 500 euro uitgeloofd voor degene die het hondje weer terugbrengt.

Scroll naar boven