Politie waarschuwt voor hondenbrokken waar spelden in verstopt zitten

De dierenpolitie slaat alarm voor hondenliefhebbers die wandelen aan het Solonpad in Rotterdam-Lombardijen. Op deze locatie zijn hondenbrokken ontdekt met spelden erin, wat een ernstig gevaar vormt voor viervoeters.

Gevaarlijke vondst langs het Solonpad

Op 12 januari trof de dierenpolitie de riskante hondenbrokken aan langs het Solonpad, in de buurt van de bibliotheek en het Huis van de Wijk. De brokken bevatten aanzienlijke spelden die er bewust in zijn gestoken.

Tot op heden heeft slechts één ongelukkige hond van deze brokken gegeten, maar gelukkig maakt deze viervoeter het wel goed. De politie roept nu de hulp in van het publiek om informatie te verzamelen over de anonieme dierenbeul die deze gevaarlijke brokken heeft achtergelaten.

Getuigen gezocht

Als je iets weet over deze verontrustende situatie of de persoon achter deze daad, neem dan contact op met de politie. Jouw informatie kan cruciaal zijn om deze dierenbeul op te sporen en te stoppen.

Let op tijdens het uitlaten

Hondeneigenaren worden dringend geadviseerd extra voorzichtig te zijn tijdens wandelingen langs het Solonpad. Controleer de omgeving goed en houd jouw hond in de gaten om mogelijke gevaren te vermijden.

Laten we samenwerken om onze harige vrienden te beschermen. Deel deze waarschuwing met andere hondeneigenaren en laten we alert zijn op verdachte situaties. Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze geliefde huisdieren veilig en wel blijven.

Politieonderzoek gaande

De politie is intensief bezig met het onderzoek naar deze zorgwekkende zaak. Verdere updates zullen worden verstrekt zodra er meer informatie beschikbaar is. Blijf op de hoogte en blijf betrokken bij de veiligheid van onze huisdieren.

Scroll naar boven