Politie vraagt dringend om hulp: Anissa (15) sinds maandagochtend vermist

De politie en de familie van Anissa, een 15-jarig meisje uit Rotterdam, zijn dringend op zoek naar haar. Anissa verdween op maandagochtend rond 10:30 uur uit haar huis in de wijk Nieuwe Westen. Sinds haar verdwijning is er geen enkel spoor van haar gevonden, wat leidt tot grote bezorgdheid bij haar familie.

Kenmerken en beschrijving

Anissa is te herkennen aan haar lichte huidskleur en bruine krullen. Ze is ongeveer 1.50 meter lang. Op het moment van haar verdwijning droeg ze een zwarte jas en hoodie, een blauwe broek en beige schoenen. Haar uiterlijke kenmerken zijn cruciaal voor de zoektocht.

Hoe je kunt helpen

De politie roept iedereen op die informatie heeft over de verblijfplaats van Anissa om direct contact op te nemen. Belangrijke contactnummers zijn het noodnummer 112, de politie op 0800 6070 of 0900 8844, en voor anonieme tips 0800-7000. Elke aanwijzing, hoe klein ook, kan cruciaal zijn in het terugvinden van Anissa.

Deel dit bericht

Uw hulp is essentieel in de zoektocht naar Anissa. Door dit bericht te delen op sociale media of met uw netwerk, vergroot u de kans dat de juiste informatie de politie bereikt. Laten we samenwerken om Anissa veilig thuis te brengen.

Meer informatie en updates

Voor meer informatie en de laatste updates over de zoektocht naar Anissa, bezoek de website van Hart van Nederland. Uw aandacht en hulp kunnen een groot verschil maken in deze moeilijke situatie.

Scroll naar boven