De dierenpolitie in Limburg is dringend op zoek naar de eigenaar(en) die twee dode honden heeft gedumpt. Ze hebben deze honden in het bos Schinveld dood achtergelaten. Het gaat om twee vrouwtjes, één bruin met zwarte hond en één blonde Golden Retriever. Een dierenarts heeft de doodsoorzaak onderzocht en de twee beestjes zijn met geweld vermoord.

Let op: de foto’s die je zo gaat zien zijn erg schokkend.

Er waren een aantal mensen aan het wandelen in het bos toen ze de twee honden dood zagen liggen. „Vooral de zwart-bruine hond was oud, broodmager en heeft duidelijk een zwaar leven gehad” schrijft iemand die bij de dierenambulance werkt.

BEKIJK OOK  Ook de maximale groepsgrootte gaat met kerst niet omhoog

Ze zeiden ook dat als je zo naar ze kijkt er geen verwondingen zijn. In de mond van de Golden Retriever zat erger veel bloed, „maar dat hoeft niet van de hond zelf te komen”, zegt een politiewoordvoerder tegen Hart van Nederland.

Net niet in Duitsland

De kans is heel groot dat allebei de honden van hetzelfde baasje zijn. De plek waar de honden zijn gewonden ligt naast Duitsland dus het zou zomaar kunnen zijn dat de eigenaar Duits is. Als je een hond mist die hierop lijkt en dit na 27 december is gebeurt, bel dan de politie uit Limburg!

BEKIJK OOK  Ouders vernoemen hun pasgeboren tweeling naar het coronavirus met déze namen

Ken je iemand, of ben je een hond kwijt? Neem dan onmiddellijk contact op met de politie in Limburg.

De politie heeft ook beelden van de hond gedeeld, die kun je hieronder zien:


Trendnieuws reacties

Welkom bij Trendnieuws! Hier kan je je mening geven over dit artikel. Houd het a.u.b netjes!