In het Zuid-Hollandse Hendrik-Ido-Ambacht kwam afgelopen nacht een melding binnen van iemand die beweerde babygeluiden te horen in een ondergrondse vuilcontainer. De politie en andere hulpdiensten rukten massaal uit, maar troffen tot hun stomme verbazing een seksspeeltje aan.

Op het moment dat de hulptroepen ter plaatse kwamen, waren er volgens hart van Nederland inderdaad babygeluiden te horen. Er werd meteen gehandeld om de ‘baby’ zo snel mogelijk te kunnen bevrijden uit zijn of haar benarde positie.

Politie rukt uit voor 'huilende baby' in ondergrondse container, blijkt seksspeeltje

Lustopwekkend apparaat

Eenmaal tussen het meurende vuilnis, was de opluchting groot. Hulpverleners stuitten niet op een baby, maar op een seksspeeltje dat nog op volle sterkte opereerde én dat kennelijk babygeluidjes maakte.

BEKIJK OOK  Aanval geopend op woning 'verwarde man' die 11-jarig kind neerstak

De politie heeft het voorwerp in beslag genomen, zo melden zij op hun Instagrampagina. Dat gebeurde gelukkig niet zonder wegwerphandschoenen. Wat er exact met het lustopwekkende apparaat gaat gebeuren is onbekend. Dat geldt ook voor de identiteit van degene die het in de container heeft gedumpt.


Like it? Share with your friends!