Iemand in Sterrenburg heeft gisteren een anonieme tip aan de politie gegeven. Op maandagavond kwam de politie erachter dat er in een Dordtse schuur in Sterrenburg een kapper zat. De kapper was gewoon open.

,,Op het moment van onze binnenkomst in de schuur was alleen de eigenaar aanwezig’’ zegt een agent die maandagavond de kapper ontdekte. Net voordat ze de kapper binnen wilden gaan zagen ze een klant het schuurtje verlaten die een ‘vers’ kapsel had.

De lokale handhaving maakt een verslag van het incident en de gemeente Dordrecht gaat uiteindelijk bepalen wat voor straf de eigenaar van het zaakje krijgt. De agent denkt dat het bij een waarschuwing zal blijven, ,,Maar als hier geen gehoor aan wordt gegeven, volgt een boete en sluiting.’’

Dankzij de huidige coronamaatregelen zijn vrijwel alle winkels gesloten en mogen bijna alle contactberoepen hun werk niet doen. Tandartsen en fysio’s zijn hier een uitzondering op. Deze maatregelen zullen tot zeker 19 januari gelden. We hopen dat na 19 januari en met het nieuwe coronavacccin vanaf 19 januari meer dingen weer zullen mogen.

BEKIJK OOK  Zien: nieuwe update over verdachten op moord Peter R. de Vries

Vind jij het terecht dat mensen anoniem tips geven aan de politie zoals bij bovenstaand verhaal? Geef je mening door hieronder op reacties te klikken.


Like it? Share with your friends!