In het altijd bruisende Nigeria is de politie overgegaan tot ontruiming van een kerk. In het gebedshuis zaten al geruime tijd 77 mensen verscholen, omdat de pastoor hen had wijsgemaakt dat Jezus Christus terug zou keren op aarde. Dat meldt NieuwNieuws.

Volgens de pastoor zou hij in april dit jaar naar de kerk komen. Toen hij niet kwam opdagen liet de pastoor weten dat Jezus zijn komst had uitgesteld tot september. Ondertussen zaten de Nigerianen, onder wie een aantal kinderen, dus al maanden braaf in de kerk te wachten.

De autoriteiten hadden genoeg van de situatie die zich ontvouwde in het gebedshuis en hebben de gelovigen uit de kerk gehaald. De voorgangers, waaronder de pastoor, zijn gearresteerd. Mocht de Heer in september daadwerkelijk naar de kerk in Nigeria trekken, dan zal hij daar dus niemand aantreffen.

BEKIJK OOK  Ernstig zieke Gert-Jan wint juridisch gevecht van UWV: ''Dit biedt hoop voor anderen''

Openbaringen

Ook in ons land zijn er geloofsgemeenschappen die vermoeden dat Jezus Christus op korte termijn zijn opwachting zal maken op aarde. Zij baseren dit op het laatste boek van de bijbel, Openbaringen, waarin op cryptische wijze beschreven staat hoe ‘de eindtijd’ eruit gaat zien.

 


Like it? Share with your friends!