Politie doet gruwelijke vondsten in tuin van CEO dierenreddingsorganisatie

Politie doet gruwelijke vondsten in woning van CEO dierenreddingsorganisatie

De CEO van een Amerikaanse dierenreddingsorganisatie is afgelopen vrijdag opgepakt nadat de politie in haar tuin gruwelijke vondsten heeft gedaan. Bij inspectie werden 28 dode honden en 2 dode katten in verregaande staat van ontbinding aangetroffen.

Bij de lokale autoriteiten in South Carolina kwam een melding binnen van een penetrante ‘lijkengeur’ en agenten gingen polshoogte nemen. Toen ze in de tuin van Caroline Dawn Pennington kwamen, troffen ze een de dode dieren in kooien en kisten aan.

In eigen uitwerpselen

Sectie heeft vervolgens uitgewezen dat de dieren al geruime tijd overleden waren en zijn bezweken door verhongering en uitdroging. ”Ze lagen in hun eigen uitwerpselen en zijn vermoedelijk overleden in de kooien, die voor de ontdekking niet zijn verplaatst”, aldus lokale autoriteiten.

GROWL

Wat de zaak, zo mogelijk, nog erger maakt is dat Pennington de baas is van de non-profit organisatie GROWL, die zich inzet voor het redden van dieren.

De 47-jarige ‘dierenvriend’ is overgebracht naar het cellencomplex. Haar wordt 30! maal verwaarlozing van dieren ten laste gelegd, zo meldt USA Today.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven