Politicus uit Malta belooft €4.000 aan elke vrouw die een borstvergroting neemt

malta

Politici doen vaak beloften om de stem van het volk te winnen. De Maltese man uit dit verhaal heeft echter een belofte gedaan die begrijpelijkerwijs bij veel mensen in het verkeerde keelgat is geschoten.

Politicus

Gemeld door het blad Lovin Malta, heeft een man genaamd Nazarene Bonnici beloofd om een ​​subsidie ​​van € 4.000 (£ 3.350) te bieden aan elke vrouw die borstimplantaten neemt. Geloof het of niet, maar deze belofte was onderdeel van zijn campagne om een ​​onafhankelijk parlementslid te worden.

Ironisch genoeg besloot hij zijn voorstel naar buiten te brengen op Internationale Vrouwendag. In de video die is gedeeld op de Instagram-pagina van het Maltese blas, zegt Bonnici: “Ik heb een voorstel voor vrouwen op Vrouwendag. Als de bevolking in mij als onafhankelijk parlementslid gelooft, zal ik vrouwen een beurs geven om borstimplantaten te nemen.”

Wat blijkt? Deze meneer heeft een reputatie van het doen van dit soort stunts. Een aantal mensen omschreef zijn aanbod van financiële hulp voor borstimplantaten als vrouwonvriendelijk en seksistisch. Hoewel Bonnici met zijn uitspraken een groot gebrek aan progressie laat zien, is het allesbehalve representatief voor Malta, aangezien het land in december vorig jaar als eerste in Europa cannabis legaliseerde.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven