Plus-supermarkt heeft wc-rollen in de aanbieding, klanten meppen op elkaar in

Plus-supermarkt heeft wc-rollen in de aanbieding, klanten meppen op elkaar in

De Plus-supermarkt in Utrecht heeft besloten niet langer door te gaan met een supervoordelige actie voor wc-papier. Nadat bekend werd dat er zes rollen Page-toiletpapier voor slechts 1 euro te verkrijgen was, is het flink uit de hand gelopen.

Wc-papier in de aanbieding

Normaal gesproken is je billen afvegen met Page-toiletpapier een kostbare hobby. Een pak met zes rollen kost maar liefst 4,25 euro. Nadat bekend werd dat een pak slechts een euro kostte, kwam het tot ongeregeldheden in de winkel in Utrecht.

Men had er blijkbaar niet op gerekend dat er massaal interesse getoond zou worden voor de aanbieding. Klanten stormden de winkel binnen en pakten wat ze konden pakken.

Medewerkers uitgescholden

In de tussentijd werden jonge supermarktmedewerkers voor vanalles en nog wat uitgemaakt. Supermarkteigenaar Marco Meeuwsen spreekt er schande van. Hij wijst er in gesprek met De Gelderlander op dat het gaat om ‘onzettend jong personeel’ dat iedereen zo goed mogelijk wilde bedienen.

En alsof dat nog niet erg genoeg was, gingen klanten elkaar ook nog eens te lijf. Meeuwsen heeft klanten met klem verzocht om zich te gedragen. ”Maar dat leek geen nut te hebben.”

Ook fittie in andere supermarkten

Plusmarkt heeft meerdere aanbiedingen die tijdelijk maar een euro kosten. Mensen kwamen ook massaal opdraven voor de Unox-soep en voor pakken houdbare melk.

Ook in andere Plus-filialen is het daarbij tot ruzies gekomen tussen klanten. Het hoofdkantoor heeft nu besloten om direct met de aanbieding op wc-papier te stoppen. De andere aanbiedingen zijn nog wel te verkrijgen tegen een laag tarief. Maar op=op!

Scroll naar boven