Pizzabezorger ziet gekneusde vrouw die geluidloos riep “Help me” & hij springt gelijk in actie

Pizzabezorgers hebben ons waarschijnlijk een paar keer gered. Of je nu een maaltijd verbrandde, niet meer wilde koken na een bijeenkomst, of gewoon te moe was om te koken, de pizzabezorger heeft waarschijnlijk jouw dag wel eens gered.

Toen de bezorger van de pizza van Domino, Joey Grundl, opdook om een ​​pizza te bezorgen bij een huis in Waldo, Wisconsin, deed hij meer dan de dag redden – hij redde een leven.

Op een dag liep Joey naar een huis om een ​​pizza af te leveren, zoals gewoonlijk. Toen Dean Hoffmann de deur opendeed, zag hij een vrouw achter zich. Joey nam aan dat het de vriendin van Hoffmann was, totdat ze naar haar blauwe oog wees en geluidloos riep ‘help me’ en ‘bel de politie’.

Joey wilde niet dat Hoffmann achterdochtig werd, dus handelde hij de levering af. Toen hij weer veilig in zijn auto zat, belde hij de politie.

pizzabezorger redt vrouw

Agent Sean Pringle en een andere officier reageerden op het telefoontje en kwamen aan bij het huis dat Joey net had verlaten. De officieren zagen Hoffmann uit het raam turen toen ze naderden, en toen hij de deur voor hen opendeed, blokkeerde hij de vrouw om het huis uit te gaan.

Omdat het slachtoffer wist dat de officieren haar fysiek niet konden zien, begon ze om hulp te schreeuwen. De officieren stormden uiteindelijk langs hem het huis in en arresteerden Hoffmann vervolgens.

kidnapper gearresteerd

Het huis waar Joey de pizza had afgeleverd, was eigenlijk het huis van het slachtoffer. Eerder op de dag was Hoffmann, de ex-vriend van het slachtoffer, het huis binnengekomen (zonder toestemming), het slachtoffer geslagen, haar vastgebonden en opgesloten in de badkamer. Hij bedreigde met meer geweld en, na de arrestatie, vertelde de vrouw de politie dat ze dacht dat ze die nacht “zou sterven”.

Later werd ontdekt dat Hoffmann een veel groter, donkerder plan had dat hij van plan was uit te voeren. Gelukkig was Joey, de pizzabakker, waakzaam en kwam hij net op tijd tussenbeide.

In een interview vertelde een lokale verslaggever de bezorger dat hij een leven had gered, en hij glimlachte en zei: “Uhm ja, ik denk het.”

Het is waar wat ze zeggen: niet alle helden dragen capes.

Deel dit verhaal met je vrienden en vergeet niet altijd alert te zijn, niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven