Pinda’s in cola stoppen is de nieuwste trend die uit het zuiden komt

Dit is de nieuwste trend op het gebied van voedsel en nog niet iedereen begrijpt waarom precies. Volgens voedseltrendwebsites zoals Delish en Esquire, is pinda’s in je Coca-Cola een delicatesse in het zuiden en als je het nog niet hebt geprobeerd, moet je dat doen. De reden zal je versteld doen staan.

Vul gewoon een glas met Coca-Cola en giet een halve zak gezouten pinda’s in het kopje. Laat de pinda’s vervolgens een beetje marineren in de cola en je hebt een zoet, hartig drankje met een leuke kleine snack aan het einde van je drankje. Als je er klaar voor bent om avontuurlijk te zijn en je smaakpapillen naar het paradijs te sturen, dan moet je dit proberen.

gezouten nootjes

De site van de National Peanut Federation beweert dat de praktijk van het toevoegen van pinda’s aan cola is ontstaan ​​in de jaren 1920. Dit gebeurde omdat werknemers met vuile handen hun pinda’s niet wilden aanraken, dus dumpten ze het gewoon in hun cola. Hierna werd de zoete en zoute smaak een traditie in het zuiden, maar er wordt absoluut nog niet genoeg over gesproken. Niemand weet echt wie het idee heeft bedacht, maar ze zijn de helden van iedereen.

coca cola

Hetzelfde geldt echter niet voor cola light, en blijkbaar smaakt het behoorlijk smerig voor degenen die dapper genoeg zijn om het te proberen. Omdat cola light al een kunstmatige zoetstof bevat, is het gewoon niet hetzelfde als met de normale cola.

Veel mensen zijn ook naar sociale media gegaan om het proberen van deze voedselgekte vast te leggen.

Het lijkt erop dat het hele zakje nootjes erin moet zitten!

View this post on Instagram

Get hip! Southern treat! #cokeandpeanuts

A post shared by Rusty Bradford (@rusty_bradford_) on

Sommige mensen hebben er echt zin in. In een mooi glas genieten van cola met gezouten nootjes. Zo ziet het er nog best lekker uit als je het mij vraagt!

View this post on Instagram

Start 'em young #Bailey #Labradane #CokeAndPeanuts

A post shared by Donny Honcho (@localdogdaddy) on

Het is zo’n wild concept, zelfs voor degenen die in het zuiden wonen! Nieuwsverslaggevers van 11Alive lieten het nieuws over de zuidelijke trend vallen en waren absoluut verbluft over deze kleine traktatie. “Ik heb mijn hele leven in het zuiden gewoond, dit was niks”, zei één van de verslaggevers. Toen één van de verslaggevers het probeerde, zei hij eenvoudig: “Het smaakt naar cola.”

Zorg ervoor dat je dit artikel DEELT als je hebt gehoord over deze waanzinnige trend en zorg ervoor dat anderen hierover te weten komen!