Pijnlijke blunder: Zangeres Maan valt keihard door de mand tijdens optreden

Pijnlijke blunder: Zangeres Maan valt keihard door de mand tijdens optreden

Op de een of andere manier wordt zangeres Maan door de media al tijdenlang gelinkt als bedpartner van een aantal BN’ers. Ali B., Marco Borsato, DJ Don Diablo, Tijl Beckand, de zoon van René Froger en zelfs Jan Smit.

Of dat nu wel of niet zo is: lekker belangrijk. Als Maan dat graag wil doen, is ze daar helemaal vrij in.  En als ze dat niet wil doen natuurlijk ook. We waren de associatie met Freek, van het zanduo Suzan en Freek trouwens nog helemaal vergeten.

Playbacken

Voornamer is nog dat Maan ook bekend staat om haar gouden keeltje. Maan kan namelijk schitterend zingen, iets dat ze al lang en breed heeft bewezen.

Het is daarom jammer dat Maan tijdens haar meest recente optreden besluit om in plaats van te zingen, net doet alsof ze aan het zingen is. De werkelijkheid ziet er helaas anders uit: Maan playbackt en probeert dat zo geloofwaardig mogelijk te doen.

Maarja…In een tijd waarin alles op (mobiele) fotocamera’s wordt vastgelegd, is de kans klein dat er niemand achterkomt. Helaas voor Maan staat het keurig op beeld.

YouTube video player

Laat een reactie achter

Scroll naar boven