Pijnlijke beelden: Albert (62) uit Lang Leve de Liefde belt non-stop met zijn ex

Geen categorie

Als je meedoet aan Lang Leve de Liefde hoop je natuurlijk te vinden wat je nooit is gelukt om eerder te vinden: de liefde van je leven. De kans daarop is ontzettend klein maar je komt tenminste wel op televisie. En dat is ook wat waard voor veel mensen.

Aan het programma doen soms hele leuke mensen mee, terwijl het ook vreemde vogels aantrekt. In onderstaande video is Albert (62) op date met Marion (56). Het lijkt er echter op dat Albert zich niet realiseert dat hij met een vrouw op date is.

Ex Annemarie

Hij belt namelijk voortdurend andere vrouw en zijn ex in het bijzonder. Ook na een nachtje slapen is de eerste persoon die hij belt zijn ex Annemarie. Het is schrijnende televisie, want Albert belt Annemarie uit zichzelf gewoon wakker.

Bel je me nu alweer?

“Goeiemorgen, het is vroeg he”, lacht Albert in de telefoon terwijl zijn date zich snel uit de voeten maakt. Ook zijn ex vindt het een ietwat vreemde actie: “Bel je alweer?”, vraagt ze verbaasd. “Heb je al eitjes voor haar gebakken?”, vraagt ze. “Ik moet nog eieren voor haar bakken”, aldus Albert die nog in pyjama op de rand van het bed zit.

Annemarie moedigt hem aan om echt iets liefs te doen voor Marion. “Even ontbijtje op bed brengen, even je van je goede kant laten zien.” Maar Alberts date staat al onder de douche, dus de kans haar ontbijt op bed te serveren, is al verkeken.

Albert BELT meerdere keren met zijn VRIENDINNEN | Lang Leve de Liefde
Scroll naar boven