Pijnlijk: Dit is het bewijs dat relatie Peter en Wendy in scène is gezet

Groot nieuws bevestigd: Massa is Kassa van de buis gehaald

Seizoen 10 van Massa is Kassa is begonnen en onze ‘bolle’ vriend, zoals Peter Gillis door Frank Lammers in de serie wordt genoegd, heeft een nieuwe vriendin. Het gaat om ene Wendy van Hout, afkomstig uit de lichtstad Eindhoven.

Wendy lijkt onzettend veel op Nicol, ze heeft alleen een kind meer. En als we de verhalen moeten geloven ook wat meer op haar kerfstok.

Al sinds de aankondiging van Peter, zijn er vraagtekens ontstaan bij de echtheid van de relatie. Showbizz-kenner Charlotte Wijnen zet er ook vraagtekens bij. Op de website ditjesendatjes.nl vraagt ze zichzelf af Gillis echt een nieuwe vriendin heeft of dat het bedacht is voor de serie.

Pijnlijk: Dit is het bewijs dat relatie Peter en Wendy in scène is gezet

Kijkcijfers

Wat Charlotte terecht opmerkt, is dat de kijkcijfers van Massa is Kassa als een kaartenhuis in elkaar storten. In het begin was alles leuk.

De tv-familie, toen nog met Nicol, werd door heel Nederland omarmd. Maar daarna ging het bergafwaarts. Peter kwam in lastige situaties terecht, met veel negatieve berichtgeving tot gevolg. Dat had zijn uitwerking op televisiekijkend Nederland.

Veel mensen zijn van mening dat iemand die moet voorkomen vanwege het afranselen van zijn ex-vriendin en die continu boetes krijgt opgelegd, niet op tv thuishoort. Vooralsnog denkt Talpa daar anders over, anders was seizoen 10 niet gemaakt.

Toeval?

Het afgelopen seizoen was niet goed qua kijkcijfers. Voornamelijk sinds bekend werd dat Peter en Nicol uit elkaar zijn, is de serie voor veel mensen niet leuk meer.

Er zat eigenlijk maar één ding op: er móest een nieuwe mevrouw Gillis komen. En zie nu: daar is Wendy van Hout. Enorm opmerkelijk.

Wijnen: ”Kijkers moesten wel twee keer met hun ogen knipperen, want de nieuwe vriendin van Peter lijkt ’toevallig’ als twee druppels water op Nicolleke.”

”En dat is nog niet alles: Peter en Wendy hebben elkaar geheel toevallig ontmoet op één van zijn parken. En om het nog een beetje erger te maken: Wendy en Nicol hebben dezelfde ex, namelijk barbier Mike. Is dat allemaal toeval? Ik denk van niet.”

Truc werkt niet

Peter dacht ongetwijfeld slim te zijn, door ineens met Wendy op de proppen te komen, maar in plaats daarvan wordt hij nu overal uitgelachen.

De hoop dat Massa is Kassa torenhoge kijkcijfers zou scoren, kan hij laten varen. ”De eerste aflevering van seizoen 10 was een van de slechtst bekeken afleveringen ooit.”

Onbeschoft

Wijnen kan zich niet voorstellen dat Wendy echt is gevallen voor Peter. ”We zien hem seizoen na seizoen onbeschoft doen tegen personeel. Ook Nicol, die tijdens hun relatie zelfs zijn veters moest strikken, kon nooit iets goed doen. Ik kan me niet voorstellen dat Wendy echt gek op Peter is”, zo sluit Charlotte af.

Denk jij ook dat de relatie alleen maar voor de kijkcijfers is opgetuigd? Geef je mening in de reacties!

Scroll naar boven