Peutertje onderbreekt danseres tijdens straatoptreden en niemand had verwacht wat ze daarna deed

Tijdens een straatoptreden werd de danseres onderbroken door een klein meisje en wat het kleine meisje vervolgens deed had niet aan zien komen..

Emma O’Sullivan is een straatartiest die op een plein aan het dansen was. Op een gegeven moment kreeg ze gezelschap van een klein meisje. Ondanks dat O’Sullivan bekend staat in Ierland voor haar populaire dansact, besloot ze haar kleine compagnon mee te laten doen.

Het kleine meisje, genaamd Georgia, kon zich niet inhouden en liet iedereen haar dansmoves zien. Georgia glipte weg bij haar ouders zodat ze lekker kon gaan dansen samen met O’Sullivan. Het is duidelijk te zien aan de beelden dat het meisje aanleg heeft om te dansen.

Toeschouwers pakten hun telefoon en begonnen de danspasjes van Georgia te filmen. Uiteindelijk zijn de beelden op internet gekomen en zijn viraal gegaan. Bekijk ze zelf hieronder:

Wat een geweldige dansshow van Georgia en O’Sullivan! Geweldig om te zien hoe ze samen een prachtige show hebben gegeven! Deel dit artikel als het ook een glimlach op je gezicht toverde!

Bron: Facebook