Peutertje (2) vindt pistool en schiet vader (26) per ongeluk dood

Man (22) doet stoer met pistool, schiet per ongeluk eigen penis aan flarden

In de Amerikaanse staat Florida heeft een peuter van twee jaar oud per abuis zijn vader doodschoten met een vuurwapen. De ouders van het jongetje hadden het pistool in hun woning laten rondslingeren, waardoor het kind het in handen kreeg en een fataal schot loste.

De moeder alarmeerde direct de hulpdiensten en de vader is nog naar het ziekenhuis gebracht, maar er kon niets meer voor het slachtoffer worden gedaan.

In eerste instantie dacht de politie dat de man zichzelf had verwond, totdat het oudste kind van het gezin vertelde wat er gebeurd was. Het pistool bleek in een zak te zitten, die op de grond in de woonkamer stond. Het peutertje haalde het uit de zak, begon met het wapen te spelen en schoot zijn gamende vader in zijn rug. Voor zover de situatie nog niet bizar genoeg is: op dat moment lag er ook nog een baby van 5 maanden in de woonkamer.

Moeder opgepakt

Volgens The New York Times waren de vader en moeder voorwaardelijk vrij na veroordelingen voor kinderverwaarlozing en drugsgebruik. De moeder is gearresteerd en zal worden aangeklaagd voor doodslag. Zij heeft het wapen namelijk niet opgeborgen en laten rondslingeren.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven