Peuter bijt slang dood nadat het reptiel haar aanvalt

Er wordt vaak gezegd dat wanneer een kind de leeftijd van twee jaar aantikt, het met de dag moeilijker wordt om met ze om te gaan. Dat moesten de ouders van een meisje ook gedacht hebben toen het kindje een slang doodbeet.

Kindje bijt slang dood

Je leest het goed. Een tweejarig kind uit Turkije is erin geslaagd om een slang dood te bijten nadat deze haar had aangevallen toen ze in een speeltuin aan het spelen was. Het meisje werd zelf eerst in haar lip gebeten, waarbij ze direct de aanval opzocht en het beest vastklemde tussen haar tanden.

De buren waren de eerste die het zagen gebeuren. Je kan je voorstellen dat ze zich helemaal rot schrokken toen het meisje met een 50cm lange slang de speeltuin kwam uitlopen.

Ouders reageren

Mehmet Ercan is de vader van het meisje. Hij was tijdens het bijtincident aan het werk. In een interview zei hij hierover: “Allah heeft haar echt beschermd. Onze buren hebben me verteld dat de slang in de hand van mijn kind was, ze speelde ermee en toen beet hij haar.’

‘Dan heeft ze als reactie de slang terug gebeten.” Wel kwam het meisje er niet zonder kleerscheuren vanaf. Omdat ze in de eerste instantie in haar lip werd gebeten, werd ze ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. De slang heeft het niet overleefd.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven