Peuter (2) verdwenen van kinderopvang, ouders doen vreselijke ontdekking

Peuter (2) verdwenen van kinderopvang, ouders doen vreselijke ontdekking

Afgelopen donderdag kwam Claire Irwin uit Cobourg, Canada, haar dochtertje ophalen bij de opvang waar ze overdag verblijft. Er ontstond paniek, want Vienna Rose Irwin bleek spoorloos. Niemand wist waar het meisje was gebleven.

Vermist

Wat volgde was een intensieve zoektocht. Zowel de ouders, het personeel van de kleuterschool als de hulpdiensten hebben alles op alles gezet om het meisje te vinden.

Ook buren uit de omgeving van de Watch Me Grow Day Care zijn direct te hulp geschoten. Gregg Gotthelf, die tegenover de opvang woont zegt: ”We begonnen meteen te kijken. We hebben elke achtertuin gecontroleerd in de hoop het meisje te vinden.”

Uiteindelijk werd het levenloze lichaampje aangetroffen in een put, zo meldt de Toronto Sun. Het kind bleek weggelopen te zijn zonder dat het personeel dat in de gaten had.

Inzamelingsactie

De ouders zijn logischerwijs gebroken van verdriet. Claire en Clayton hebben afscheid moeten nemen van hetgene dat hen het meest dierbaar was in hun leven.

Om de ouders enigszins te kunnen helpen, is er een inzamelingsactie op touw gezet. Organisator Ericka Stapleton schrijft het volgende:

”Vienna is niet meer onder ons. Ze heeft engelenvleugels gekregen. Ze was het mooiste en liefste meisje, en in haar korte tijd op aarde heeft ze velen geraakt.”

”Dit tragische en plotselinge heengaan heeft de familie Irwin en iedereen in onze kleine gemeenschap geschokt. We zijn allemaal kapot.”

Condoleances

De ouders hebben veel berichten en condoleances ontvangen op sociale media, en niet in de laatste plaats op hun Facebook-pagina’s.

Onderzoek

De autoriteiten hebben een onderzoek ingesteld naar het handelen van het kinderdagverblijf. Volgens The New York Post verleent het personeel alle medewerking.

Scroll naar boven