Autoriteiten doet heftige update over brand vakantiepark Peter Gillis

peter gillis vakantiepark brand

De autoriteiten denken dat er mogelijk opzet in het spel is na de uitslaande brand in een vakantiecomplex van ondernemer en reality-ster Peter Gillis. Tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag ontstonden er branden in meerdere vakantiehuisjes binnen het complex Prinsenmeer, gelegen in Ommel, Brabant.

Branden in vakantiepark Peter Gillis

Eén van de getroffen huisjes behoorde toe aan Gillis zelf, die op het moment van de brand niet ter plaatse was. Het onderzoek naar eventuele sporen is inmiddels voltooid. Er wordt echter nog naar eventuele beelden gekeken.

In de bewuste nacht vingen verschillende huisjes vlam in het park en liepen meerdere voertuigen aanzienlijke schade op. Tot op heden heeft Gillis niet persoonlijk gereageerd op de situatie. Eerder vermeldde hij dat hij niet in het park was ten tijde van de brand, maar dat hij er wel direct heenging toen hij van de gebeurtenis hoorde.

Hij verklaarde over het algemeen niets ongebruikelijks opgemerkt te hebben en prees de brandweer voor hun efficiënte optreden. “Ze waren tevreden en hebben alles keurig afgehandeld.” Dit is overigens niet de eerste keer dat de recreatieparken van Peter Gillis in het nieuws is gekomen.

Eerdere problemen Peter Gillis

In december werd de exploitatievergunning van Prinsenmeer ingetrokken, waardoor alle gasten onmiddellijk het terrein moesten verlaten. De lokale overheid vreesde dat de vergunning gebruikt werd voor onrechtmatige doeleinden. Volgens de NOS vond afgelopen donderdag een hoorzitting plaats over de intrekking.

Dit had grote gevolgen voor veertig individuen die al hadden betaald voor hun standplaats en nu voor maanden niet op het terrein mogen verblijven. Er is uit deze bijeenkomst nog geen beslissing voortgekomen. We zullen je hier uiteraard van op de hoogte houden de aankomende tijd.

Bij TrendNieuws stellen we jouw mening zeer op prijs. Vandaar dat we erg geïnteresseerd zijn in jouw standpunt over dit nieuws. Laat ons alsjeblieft jouw mening weten door te reageren op Facebook!

Scroll naar boven