Peter Gillis slaat ’tweelingzus’ van Nicol aan de haak

Peter Gillis slaat 'tweelingzus' van Nicol aan de haak

Realityster Peter Gillis is inmiddels al weer ruim twee maanden vrijgezel. Maar wie juicekanalen volgt die weet dat de relatie al veel eerder op de klippen is gelopen. Natuurlijk moest de schijn worden opgehouden voor de kijkcijfers van Massa is Kassa.

TikTok / AlleenFans

Nicolleke is door Peter naar eigen zeggen met ‘lege handen’ op straat geknikkerd. Om die reden troggelde ze via TikTok geld af van kinderen. Voor honderd euro schreef ze hun namen op haar voorhoofd.

Maar dat was natuurlijk niet genoeg en daarom startte ze een nieuw avontuur op AlleenFans. Nicolleke is de slimste niet en onthulde direct bij PowNed hoeveel ze daarmee verdient. Het bedrag schijnt inmiddels rond de 100.000 euro per maand te liggen. Daar moeten velen van ons lang en hard voor werken.

Peter regelt ’tweelingzus’

Aan de andere kant is er Peter. De multimiljonair hoeft zich de rest van zijn leven niet meer druk te maken om geld. Met 85 miljoen eigen vermogen is dat hartstikke logisch.

Juicekanalen hebben Peter in de tussentijd met verschillende vrouwen gespot. Als we hem zelf mogen geloven zoent hij er flink op los, maar wordt er ook gehatseflatst?

Wat Peter uberhaupt in Nicolleke zag, is voor veel mensen een raadsel, maar blijkbaar is hij wel op zoek naar een vrouw die op haar lijkt. Onderstaand een video van zijn nieuwste verovering. Het is natuurlijk niet echt de tweelingzus van Nicolleke, maar ze lijkt er verdomd veel op, zo geeft Peter zelf ook toe:

@raptijdbackup #petergillis #nicol #fy #fyp #foryou ♬ origineel geluid – Backup/Account!

Scroll naar boven