Peter Gillis en Mark laten niets over van werknemer: “Ik ben wel jouw baas!”

Het programma Massa Is Kassa is een enorm succes. In het programma krijg je een kijkje in het leven van Peter Gillis, ons Nicol, ons Mark, ons Ruud en ons Inge. Laatst kwam Peter nog veel in de media omdat verschillende parken niet zouden voldoen aan de eisen van de NVWA.

Boos op werknemer

Een fragment uit de laatste aflevering doet momenteel wat stof opwaaien. In het fragment is te zien hoe Peter met Mark een rondje doen over het park. Maar dit verloopt niet volgens plan. Er ligt een fiets van een werknemer op de grond en Mark vraagt of zij deze kan rechtzetten. De werkneemster neemt dit niet serieus en weigert dit te doen.

Nadat Mark het meerdere keren heeft gevraagd wordt hij boos en zegt:  “Ik ben wel jouw baas!”. Maar hier gaf de vrouw niet veel om.

Hygiëne

Deze beelden vallen op omdat afgelopen maand meerdere keren de parken van Peter in het nieuws kwamen. Dit kwam doordat de hygiëne van de parken niet goed genoeg waren. Veel mensen reageren dan ook negatief op de onderstaande beelden. Een iemand zegt:

“Ze laten zich nu van de ware kant zien….. Echt ik liet mezelf dus ook niet voor de gek houden, zoals petertje dit zeg Bah bah….”

Iemand anders zei: “Meer respect hebben voor het personeel,dan gaat het allemaal veel beter,en meer loon zij zijn degenen die in allerlei viezigheid komen en in recordtijd wat gewoon slavenarbeid is het in orde moeten krijgen,ik zou zeggen Mark en Nicole doe het zelf kijken hoe jullie dan piepen .Ik zou nog geen 1keer voor jullie werken vreselijk zo commanderen.”

Benieuwd naar het fragment? Bekijk die hieronder:

Laat een reactie achter

Scroll naar boven