Peter Gillis bevestigt gerucht over nieuwe liefde: ”Niet zomaar iemand”

Bekende Nederlander spoorloos verdwenen: ''Grote zorgen''

Peter Gillis is inmiddels al een hele tijd uit elkaar met Nicol Kremers. De twee zijn hun eigen weg gegaan en zijn (voor zover wij weten) beide single. Zijn ex heeft in de tussentijd de nodige mannen versleten. De miljonair doet het wat rustiger aan.

Leefstijl aangepast

Tot nu dan, want Peter Gillis op zoek naar een nieuwe liefde. Hij heeft zijn eet- en drinkgedrag aangepast en is maar liefst 28 kilo kwijt. Zijn zoon Mark ziet er nog hetzelfde uit.

Maar goed, Gillis zou dus graag weer iemand in het hatseflats-liefdesnestje willen verwelkomen. Echter heeft Petertje wel wat eisen, want een tweede Nicol is niet meer welkom.

Voorwaarden

Naar eigen zeggen krijgt Peter veel aandacht van de vrouwtjes. ”Ik ben naar het carnaval geweest, toen had ik er wel 500 mee naar huis kunnen nemen”, aldus de realityster die aan zelfvertrouwen geen gebrek heeft. Hij nam uiteindelijk niemand mee omdat hij geen golddiger wil.

Zijn toekomstige nieuwe partner moet aan een tweetal voorwaarden voldoen. Ten eerste moet ze zelf de kost verdienen. Hij wil niet weer een Nicol, die moet bedelen om een aankoop van 10 euro. ”Ze moet gedreven zijn en haar eigen geld verdienen weet je.”

Voorwaarde nummer twee is dat ze een stuk jonger moet zijn dan Peter, die al 61 is. ”Ik heb een hoop energie en van binnen voel ik me 40, begrijp je?”

Nicol deed niks

In het weekblaadje Weekend vertelt Peter ook nog over zijn ex en waarom de relatie nu eigenlijk verbroken is. ”Op gegeven moment gaat het niet meer en dan kun je er beter een punt achter zetten. In een relatie is het geven en nemen”. Ook geeft Peter aan dat zijn exen hem hielpen in het huishouden.

Koken, wassen en eten koken. Dat deden alle vrouwen voor hem maar Nicol deed gewoon niks. In dat opzicht mist Peter haar niet.

Scroll naar boven