Peter Gilles-park diep door het stof: ‘Schimmel en poep op de muur’

Peter Gilles is diep door het stof gegaan als je kijkt naar het aantal klachten die het Ooststappen Vakantiepark van de magnaat heeft ontvangen. De hygiene is ver te zoeken volgens de kritische vakantiegangers.

Bezoeker aan RTL-Boulevard

Zo zei een bezoeker tegen RTL-Boulevard dat de staat van het park dramatisch achteruit is gegaan: “Er is zoveel geld betaald, maar voor wat? Poep, lekkages, gaten, bloed op de banken, viezigheid, schimmel, dat kan niet! Op tv ziet heel Nederland onwijs mooie dingen en misschien denken gezinnen wel: daar gaan we een keer heen.

Maar ik wil al die mensen een boodschap brengen: wacht even tot het huiswerk hier is gedaan. Leg je centjes aan de kant en laat Peter eerst waarmaken wat hij zegt.”

Gilles reageert

Peter Gilles deelde een iets andere mening. In een reactie zegt hij erover dat er jaarlijks meer dan 60.000 bezoekers naar zijn parken in Nederland komen. Dan kan er wel eens iets misgaan. Als je je bedenkt dat er poep op de muren te vinden was, is ‘dan kan er wel eens iets misgaan’ een understatement.

Maar het Ooststappen Vakantiepark is niet de enige plek waar er dingen mis zijn gegaan. Zo schijnt het in België al helemaal een puinhoop te zijn. In RTL Boulevard werd er het volgende over gezegd: “Er zijn wel meer problemen rondom Peter Gillis. In België was het helemaal een zooitje. Daar heeft hij een parelstrand in Lommel, nou parels kon je er niet meer vinden. Alles was mos en bruingeel.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven