Peter brengt eigen kookboek uit: ”Heb ik verstand van”

Brekend: Talpa trekt de stekker uit Massa is Kassa

Peter Gillis is behoorlijk dol op eten. De rondbuikige vakantieparkenbaas is er zelfs zo dol op, dat het hem bijna zijn leven kostte.

Inmiddels is zijn zoon Mark had op weg Peter achterna te gaan. Naar de IC welteverstaan. Onlangs zagen we Mark nog hard door een straat rijden.

Dat kwam hem op kritiek te staan. Het duurde ongeveer 25 minuten voordat Mark erin slaagde zichzelf uit de auto te wurmen. Op internet werd hard gelachen.

Kookboek

Enfin, terug naar de essentie van dit verhaal, want Peter ruikt weer geld. Zoals gezegd is hij dol op eten. Vooral worstenbroodjes gaan erin als zoete koek.

En dus heeft hij nu besloten om een eigen kookboek uit te brengen. ”Het is geen geheim dat ik altijd dol ben geweest op eten. Zelf koken? Dat is minder mijn ding”, zo schrijft hij op Facebook.

”Daar moet maar eens verandering in komen! Ik ben momenteel alle details aan het verzamelen van mijn favoriete gerechten! Dan kunnen de mensen eten wat ik graag eet.”

Volgers niet enthousiast

Onder de post verschijnen hilarische reacties. Iemand schrijft: ”Mooi dat je dit doet, maar is het misschien ook interessant om je parken te redden?” Een ander wijst erop dat Peter weer geld ruikt: ”Nu komen de hatseflats broodjes zeker. Je moet wat als ze je een heel park afnemen.”

Sommige mensen hebben het vermoeden dat Peter er vooral zelf van zal snoepen. ”Niet opeten he Peter. Anders ben je zo weer 20 kilo rijker.”

Eetdagboek

Voorheen at Peter ongeveer 16 worstenbroodjes per dag. Dat alleen al was goed voor zo’n 6.400 calorietjes per dag. Daar stopte het niet.

Hij vrat daarbij nog een salade met kip, rie glazen ranja, een yoghurt met steviasuiker, drie cappuccino’s, twee cola zero, anderhalve yoghurt met cornflakes, cappuccino, twee ranja, cola zero, yoghurt met cornflakes, twee boterhammen met kalfsragout, vanillevla, ranja, cola zero en zalmteriyaki met groente en sla.

Het was dan ook niet gek dat zijn lichaam er op gegeven moment niet meer tegen kon. Tijdens de opnames van Massa is Kassa ging het helemaal mis.

Scroll naar boven